Bridgestone T 30 R EVO

  T 30 R EVO
  Bridgestone  T 30 R EVO
  Bridgestone

  Blandar sportiga egenskaper med livslängd och pålitlighet hos ett Premium Sport-Touringdäck.

  Avancerad Sport-Touring

  Battlax T30EVO ger dig det bästa av 2 världar: Säkerhet och livslängd hos ett Touringdäck och den livliga känslan av Sport prestandan.

  Sportig känsla

  Snabb respons, överlägsen stabilitet, neutrala hanteringsegenskaper, överlägsna kurstabila egenskaper Det här däcket har allt du behöver för att hitta djupet I din körning.

  Förbättrat våtgrepp*

  Battlax T30EVO tar den redan hyllade Sport precisionen från Battlax T30 och lägget till överlägset våtgrepp och prestanda.

  Överlägset grepp och kontroll

  De här Sport-Touringradialdäcken levererar till och med mera grepp och kontroll, särskillt på våta vägar.* Så du kan höja gränsen när det gäller både säkerhet och körglädje.

  Långlivad prestanda

  Bridgestone levererar spänningen I sportprestandan hos ett slittåligt Sport-Touringpaket, för att göra en körglädje som vara mycket längre.

  just nu finns denna produkt ej i lager
  Fri frakt*
  2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
  30 dagars returpolicy
  Över 1 300 monteringsstationer
  *Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
  **Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.