Bridgestone BT020 RF

  BT020 RF
  Bridgestone  BT020 RF
  Bridgestone
  Big performance for big sport touring machines.

  Överlägsna prestanda

  • Utmärkta köregenskaper, enastående stabilitet, överlägsen komfort Battlax BT-020 ger det bästa av båda världar för att du ska kunna förlägga gränserna inom sporttouring.

  Gedigen stabilitet

  • Din motorcykel ställer mycket stora krav på däcken. Så det är ingen tillfällighet att Battlax BT-020 är uppgiften mogen. Det är ett däck som är byggt för att säkerställa samma väghållning som för sportmotorcyklar trots den stora vikten som stora touringmaskiner har.

  Precisionsrespons

  • Upplev känslan av smidiga, stabila och balanserade köregenskaper i varje sväng. Battlax BT-020 ger den exakthet du behöver för smidig kurvtagning.

  Oöverträffat grepp

  • Avancerat mönster i slitbanan, högteknologisk konstruktion och utmärkta stötdämpande egenskaper ger maximalt grepp och kontaktkänsla, oavsett väg- och väderförhållanden.

  Avancerad teknologi

  • Bakdäckets mono-spiral belt med HTSPC-teknologi förbättrar däckets allmänna prestanda och ger samtidigt bästa tänkbara komfort.

  kr 2 529

  i lager
  Priser är inklusive moms och leverans inom Sverige
  Fri frakt*
  2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
  30 dagars returpolicy
  Över 1 300 monteringsstationer
  *Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
  **Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.