Bridgestone BT011 FE

  BT011 FE
  Bridgestone  BT011 FE
  Bridgestone
  Battlax BT-011 ger utmärkt grepp utan att tulla på köregenskaperna. Battlax-serien är ett däck som är konstruerat med hjälp av den senaste teknologin, och den sätter en ny standard för prestandan med utmärkt grepp och hantering både på vått.

  Kiseldioxidblandning för grepp och fart

  • Kiseldioxidblandningen i BT-011 som är utvecklad för Battlax-serien ger en exempellös greppnivå både på torrt och vått underlag utan att göra avkall på livslängden vid höga hastigheter.

  Optimerad profil tack vare tredimensionell mönstring

  • Omfattande forskning och analyser av Bridgestones tredimensionella CTDM-teknologi har resulterat i ett maximalt och konstant kontakttryck vid alla nedläggningsvinklar, vilket ger bättre grepp och väghållning.

  Utvecklat för utmärkta prestanda på vått underlag

  • Däcket har utvecklats med hjälp av Bridgestones avancerade vattenplaningssimuleringar, och däckets alla spår leder undan vattnet på det mest effektiva sättet, där framdäcket 'stoppar' vilket ger en kontinuerlig kontakt med vägbanan.

  kr 1.899

  i lager
  Priser är inklusive moms och leverans inom Sverige
  Fri frakt*
  2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
  30 dagars returpolicy
  Över 1 300 monteringsstationer
  *Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
  **Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.