Bridgestone BT003R Racing Street

  BT003R Racing Street
  Bridgestone  BT003R Racing Street
  Bridgestone
  Den optimala MotoGP-teknologin för förare med riktigt höga krav.

  Från banan till gatan

  • Däckets revolutionerande konstruktion med trippelblandning kombinerar racingprestanda med den elasticitet som är nödvändig för dagens vägunderlag.

  Överlägset grepp

  • Battlax BT-003 RS är utvecklat på och för MotoGP-banan och däcket ger överlägset gensvar och traktion genom hela kurvan, både på banor och på vägen.

  Acceleration plus

  • Den nyutvecklade blandningen 'Ultraction' överför maximal broms- och accelerationskraft, vilket säkerställer högintensiv traktion både i vått och torrt väglag.

  Orolig stabilitet

  • Däckets mycket avancerade konstruktion bidrar till att absorbera plötsliga slag och samtidigt ge överlägsen stabilitet och linjesäkerhet vid kurvtagning.

  Äkta sportegenskaper

  • Slitbanans mönster, slitbaneprofilen och segmentering av blandningen, allt är utformat med största precision för att säkerställa optimalt linjärt gensvar och sportväghållning.
  just nu finns denna produkt ej i lager
  Fri frakt*
  2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
  30 dagars returpolicy
  Över 1 300 monteringsstationer
  *Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
  **Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.