Bridgestone ML50

  ML50
  Bridgestone  ML50
  Bridgestone

  Skaffa dig det grepp, den stabilitet och respons du behöver för att klara stadstrafikens utmaningar. Kör tryggt genom storstadsdjungeln.

  Med karaktär
  Molas ML50 har ett aggressivt mönster som säkerställer pålitliga prestanda på ett större antal olika underlag. För att utmana gränserna med din skoter i staden.

  Sportiga köregenskaper
  Vått, torrt, hårt, mjukt, Molas omfång står för trygga köregenskaper och prestanda, oavsett underlag, oavsett förhållandena.

  Trygg säkerhet
  Bridgestones ständiga engagemang för ökad säkerhet och pålitlighet är en garant för däck som håller dig på rätt spår.

  Säker respons
  Extra bra linjärt grepp maximerar broms- och accelerationsresponsen, vilket ger dig flexibiliteten att klara de allra knepigaste situationerna.

  Upplev spänningen
  Om man nu ska ta sig från A till B så kan man ju passa på att ha kul på vägen också. Skaffa däck som gör varje tur till en upplevelse.


  kr 860

  i lager
  Priser är inklusive moms och leverans inom Sverige
  Fri frakt*
  2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
  30 dagars returpolicy
  Över 1 300 monteringsstationer
  *Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
  **Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.