Bridgestone W01 Regen / Soft (GP3)

  W01 Regen / Soft (GP3)
  Bridgestone  W01 Regen / Soft (GP3)
  Bridgestone

  Med Bridgestones nya regndäck Battlax Racing behöver du inte längre vara orolig för att det ska regna på tävlingsdagen eller när du tänkt köra på bana!

  Vinnare i väta

  Det är däcket är det närmaste du kan komma den fulländade teknologin. Vissa skulle kalla det en orättvis fördel. Vi kallar det W01.

  Tillförlitlighet och bra grepp

  W01 ger dig feedback och grepp som gör att du känner dig fullständigt trygg oavsett nedläggningsvinkel och väglag.

  Superb dränering

  Väta? Vilken väta? När du tävlar med W01-däck på motorcykeln känns det som att köra på torr väg. Spårens dränering och mönsterdesign leder undan vattnet från kontaktytan snabbare än någonsin tidigare.

  Överlägsen väghållning och precision

  Optimerad styvhet mellan fram- och bakdäck ger idealisk mönsterdeformering för överlägsen väghållning med den höga effekt som dagens racingmotorcyklar utvecklar.

  Når optimal temperatur snabbare

  Bridgestones tester har visat att W01 ger möjlighet att sätta bättre genomsnittliga varvtider och snabbare ”bästa varv” än föregångaren, redan från starten!

  just nu finns denna produkt ej i lager
  Fri frakt*
  2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
  30 dagars returpolicy
  Över 1 300 monteringsstationer
  *Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
  **Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.