Bridgestone E08Z YEK / Regen/Soft

  E08Z YEK / Regen/Soft
  Bridgestone  E08Z YEK / Regen/Soft
  Bridgestone
  Överlägsna köregenskaper, exakt respons och optimal kontroll till och med i regn. Optimal MotoGP-teknologi prövad och testad för vått underlag.

  Snabba varvtider
  • Låt inte regnet begränsa dina prestationer. Ge dig ut på banan även i de besvärligaste förhållandena med äkta MotoGP-däcksteknologi.

  Otroliga prestanda på vått underlag
  • Bridgestones premiumregndäck är byggda för att driva fram genom regnet och det ger dig den trygghet du behöver för att utmana motorcykelns gränser, även på vått underlag.

  Oöverträffat grepp

  • Bridgestones regndäck som är byggda för vattenkylda förhållanden har en mjukare blandning som verkligen greppar tag i underlaget och som ger dig den bromskraft som du behöver för att hitta den rätta, aggressiva linjen i kurvorna.

  Överlägsen kurvtagning

  • Slitbaneprofiler som är inspirerade av MotoGP säkerställer otrolig kurvtagning och riktningsstabilitet, även på vått underlag.

  Flexibilitet och kontroll

  • Behåll kontrollen i varje sväng med däck som erbjuder största möjliga bredd vid val av linje i kurvan.
  just nu finns denna produkt ej i lager
  Fri frakt*
  2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
  30 dagars returpolicy
  Över 1 300 monteringsstationer
  *Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
  **Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.