Bridgestone BM01

  BM01
  Bridgestone BM01
  Bridgestone

  Bridgestone BATTLAX BM01

  Racing

  Upplev frihetskänslan i denna genuina racinghybrid, som ger överlägsna prestanda både på vägen och i terräng. Det bästa valet för SuperMoto.

  Egenskaper

  Det handlar om greppet
  Maximal traktion på alla underlag som gör det möjligt för dig att utnyttja all kraft som motorcykeln har att ge, oavsett terräng. Slitbanans ytblandning är självrengörande och den ger ännu bättre grepp på asfalt.

  Respons i realtid.
  Battlax BM01 och BM02 ger det grepp både i sidled och linjärt som krävs för hårda inbromsningar, snabb acceleration och kvicka styrresponser.

  Optimal kontroll
  Den optimala dämpande effekten på framdäcket minskar skakningarna för överlägsen kontroll och prestanda över hela linjen.

  Flexibla prestanda
  Absorberar stötar från gropar bättre och har en bättre kontaktkänsla som ger föraren fler möjliga färdlinjer, i synnerhet vid kurvtagning och vid undvikande av hinder.

  Alla förhållanden
  Tillgängliga både i mjuka och medelhårda blandningar för maximalt grepp och prestanda i en rad olika förhållanden.

  just nu finns denna produkt ej i lager
  Fri frakt*
  2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
  30 dagars returpolicy
  Över 1 300 monteringsstationer
  *Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
  **Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.