Bridgestone X 40 R

  X 40 R
  Bridgestone  X 40 R
  Bridgestone

  Det finns ingen terräng som du inte kan hantera.

  Snabb och hård prestanda

  Konstruerad för att enkelt hantera även den tuffaste terrängen med precision. Så att du kan uppleva spänningen i äkta offroad-prestanda.

  Otroligt gensvar

  Battlecross X40 är utformad och beprövad på de högsta nivåerna av motocrosskonkurrens och det revolutionerande klackmönstret gör att du kan utforska offroadkörningens höjdpunkter.

  Flexibel prestanda

  Battlecross X40 levererar ett överlägset grepp och manövrerbarhet när du behöver det som mest och när vägen är full av oväntade svängar.

  Slitstark konstruktion

  Även den tuffaste terrängen är en lätt match för Bridgestones mest robusta motocrossdäck, tack vare den nya gummiblandningen och konstruktionsteknologin.

  Utökat sortiment

  Större dragkraft och överlägset grepp på fram- och bakdäck utökar Bridgestones sortiment med flaggskeppsdäck för medel till hård terräng.


  kr 1.359

  i lager
  Priser är inklusive moms och leverans inom Sverige
  Fri frakt*
  2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
  30 dagars returpolicy
  Över 1 300 monteringsstationer
  *Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
  **Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.