Bridgestone X 20 R

  X 20 R
  Bridgestone  X 20 R
  Bridgestone

  Förbättrad dragkraft ger större användningsområde

  Dragkraft, dragkraft, dragkraft

  Optimal väghållning tack vare Bridgestones patent på mönsterklackdesign som ger enastående acceleration och inbromsningsegenskaper.

  Pro krets teknik

  Battlecross X20 har är utvecklad med pro krets teknik så att det passar för alla typer av förare, allt från nybörjare till professionella förare på internationell nivå.

  Fantastiskt grepp i kurvor

  Battlecross X20 har ett utomordentligt grepp som klarar av de mest utmanande riktningarna och du tar kurvorna som på räls.

  Klara av

  Utvecklad för att klara av alla terränger, allt från mjuka och medelhårda underlag till lera, detta är ett däck som fungerar mycket bra i flera olika terränger!

  Snabb och enkel montering

  Det symmetriska mönstret och avsaknad av rotationsriktning på bakdäcket innebär att den kan monteras i endera riktningen för en ännu snabbare övergång i depån.


  kr 1.129

  i lager
  Priser är inklusive moms och leverans inom Sverige
  Fri frakt*
  2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
  30 dagars returpolicy
  Över 1 300 monteringsstationer
  *Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
  **Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.