Bridgestone M604

  M604
  Bridgestone  M604
  Bridgestone
  Det senaste inom motocrossteknologin för de allra hårdaste underlag.

  Prestanda i hård terräng

  • Serierna M603/M604 MX har utvecklats för de högsta tävlingsserierna inom motocross och gör det möjligt att utnyttja all effekt som maskinen har att ge, även på de hårdaste underlag.

  Utmärkt stabilitet

  • Framdäcket M603 ger överlägset grepp när du lägger ned cykeln och riktningsstabilitet i en rad olika förhållanden, från medelhård lera till stenhårt packad jord.

  Anpassningsbart och mångsidigt

  • Däckets justerade kontaktyta vid medelstor lutning har mönsterflexibilitet utan att göra avkall på klackarnas styvhet, vilket resulterar i utmärkt anpassningsbarhet till en rad olika underlag.

  Prestanda med full effekt

  • Kombinationen med överlägset grepp, traktion och stötabsorption ger dig den komfort och trygghet som krävs för att testa motorcykelns gränser.
  just nu finns denna produkt ej i lager
  Fri frakt*
  2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
  30 dagars returpolicy
  Över 1 300 monteringsstationer
  *Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
  **Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.