Bridgestone ED668

  ED668
  Bridgestone  ED668
  Bridgestone
  Off-road / Äventyr

  ED663/ED668 är byggt för att tåla de tuffa förhållanden som råder i den europeiska Enduro-klassen och de ger den kraft som krävs för att lyfta offroad-upplevelsen till nya nivåer. Godkänt av FIM, rekommenderas av världens toppförare.

  Tävlingsgodkänt

  • Både fram- och bakdäcken ligger inom de tillåtna normerna och har godkänts av DOT och FIM för tävlingsbruk.

  Otroligt grepp

  • Från lerig till hård terräng, inom Enduro handlar allt om grepp, och det är något som både ED663 och ED668 har i massor.

  Äkta kurvtagningskraft

  • Känn skillnaden i grepp i kurvorna i en rad olika förhållanden. Känn hur däcket biter ned i underlaget utan att du förlorar känslan av kontroll.

  Teknisk fulländning

  • Bridgestones avancerade Enduro-teknologi låter dig skära genom sand och lera som smör för maximala prestanda i tävlingar på mjuka underlag.

  Överlägsen klackdesign

  • Optimerad höjd och fördelning av klackarna säkerställer en utmärkt traktion och kontaktkänsla, vilket ger dig fler möjliga färdvägar på banan.
  just nu finns denna produkt ej i lager
  Fri frakt*
  2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
  30 dagars returpolicy
  Över 1 300 monteringsstationer
  *Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
  **Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.