Continental Touring Sports-kampanj 2020

  Goda nyheter för entusiaster av touring-sport! Continental har gått i en helt ny riktning under 2020: med ContiRoad, ett helt nytt motorcykeldäck för touring-förare som har utvecklats med den senaste teknologin. Och givetvis är det framtaget i Tyskland. När det kommer till pris är dock däcket inte en del av sortimentets första led. Istället tillskrivs det ContiRoadAttack 3. Gummiföreningen i slitbanan råkar dessutom vara baserad på denna toppsäljare, vilket gör ContiRoad till ett riktigt kap med toppkvalitet!

  Continental lägger nu till en extra bonus: om du köper en uppsättning ContiRoads innan 30/9, 2020 så kommer vi att ge dig en kupong värd 35 euro från SW-MOTECH. Ta den och säkra din prisfördel!

  Kampanjperiod: 20 juli, 2020 till 30 september, 2020

  Nu kör vi:

  1. Köp en uppsättning (fram- och bakdäck) Continental ContiRoad i vår butik.
  2. Registrera dig för kampanjen här och ladda upp ditt köpekvitto där.
  3. Klart - du komer att motta din kod för nästa online-köp hos sw-mototech.com direkt från kontinental via post.

  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.