Mer än bara svart och runt - vilket är årets motorcykeldäck 2020 för dig?

  Välj årets motorcykeldäck nu och vinn!

  Vare sig de är till touring-sportmaskiner, enduro eller gigantiska choppers, oavsett om de kommer från Pirelli, Michelin eller Mitas, oberoende av om de är dyra, i mellansegmentet eller billiga, är ett motorcykeldäck rent optiskt alltid svart och runt. Men endast en motorcyklist känner till hur mycket teknologi som finns i det svarta gummit och vad som skiljer de olika egenskaperna och profilerna. Varje däck presterar dessutom annorlunda för varje förare och på varje maskin.

  Därför vill vi att du berättar följande för oss: Vilket motorcykeldäck har varit mest övertygande i år och är årets motorcykeldäck 2020 enligt dig?

  Rösta på dina favoriter nu och få chansen att vinna många priser!

  Det är värt att delta: Vinn priser till ett totalt värde av 15000 SEK

  1. plats: 1x 500 EUR POLO-kupong, inlösbar i lokala butiker eller i webbutiken
  2. plats: 1x SENA 50S eller 1x SENA 50R, ditt val
  3. plats: 1x 2050 SEK-kupong för mcdackonline.com
  4. plats: 1x Van Mell Set för motorcykelvård
  5. - 10. plats: 1x Van Mell Lack-finnish

       Tröstpriser: 24x Van Mell Visirskydd

  Hur du deltar i undersökningen och säkrar din chans att vinna:

  1. Rösta bara på dina favoriter inom olika kategorier här fram till 30/09, 2020.
  2. Lämna ditt för- och efternamn såväl som din e-postadress så att vi kan kontakta dig om du vinner.
  3. Så enkelt är det. Nu är du med i utdragningen och har chansen att vinna priser värda 15000 SEK.

  Deltagandeperioden är 01/08, 2020 till 30/09, 2020. Deltaganden utanför kampanjperioden kommer inte tas med i prisdragningen. Genom att delta i prisdragningen godkänner du villkoren för deltagande.


  Vi håller tummarna för dig och önskar dig massor av skoj på vad som är Årets motorcykeldäck för dig!


  Villkor för deltagande och dataskydd:

  §1 Organisatör/ansvarig person

  Organisatören av denna tävling är Delticom AG, Brühlstraße 11 i 30169 Hannover, som operatör för webbutikerna Dackonline.com och Mcdackonline.com (hedanefter refererad till som ”organisatören").

  §2 Förtjänst/pris

  Priserna är som följer:

  1:a plats: 1x 500 EUR POLO-kupong, inlösbar i lokala butiker eller i webbutiken

  2:a plats: 1x SENA 50S eller 1x SENA 50R, ditt val

  3:e plats: 1x 2050 SEK kupong för mcdackonline.com

  4:e plats: 1x Van Mell Set för motorcykelvård

  5:e till 10:e plats: 1x Van Mell Lack-finnish

  Tröstpriser: 24x Van Mell Visirskydd

  §3 Villkor för deltagande i utlottningen

  Alla som deltar i SurveyMonkey-undersökningen under kampanjperioden mellan 01/8, 2020 och 30/9, 2020 och som i det sista steget tillhandahåller sin e-postadress samt för- och efternamn kan vinna.

  Deltagande är endast möjligt med ens eget namn och begränsas till fysiska personer, såvida de inte är juridiskt omyndiga. Deltagande av tredje parter är ej tillåtet. Minimiåldern för deltagande är 18 år. En deltagare får endast delta en gång. Flera deltaganden är ej möjligt. Utbetalning av priset i kontanter eller byten exkluderas, även delvis. Vinsten kan inte överföras till andra. Återförsäljning av kupongerna till tredje part är inte tillåtet. Kupongerna kan inte kombineras med andra rabattkampanjer och kan endast användas i butikerna och i POLO-webbutiken eller i Mcdackonline.com onlinebutik.

  §4 Implementering och hantering

  Perioden för deltagande är starten på undersökningen på www.dackonline.com och www.mcdackonline.com, från 01/8, 2020 klockan 00:00 till 30/9, 2020 klockan 23:59. Under denna period kan berättigade deltagare delta i tävlingen genom att skicka ovan nämnda information (se §3 för detaljer).

  Vinnarna kommer av en dator väljas slumpvis från alla deltagare i tävlingen efter att den har slutförts, och kommer underrättas av Delticom AG via e-post. Vid underrättelsen om vinsten kommer adressinformation för deltagarna efterfrågas i syfte att skicka ut priserna. Om respektive vinnare inte kontaktar Delticom AG inom en vecka av att underrättelsen skickats, kommer rätten till priset upphöra utan kompensation.

  Priserna kommer skickas till den angivna adressen för de respektive vinnarna.

  Informationen till Mcdackonline.com måste ha mottagits till fullo i enlighet med villkoren som beskrivs ovan. Deltaganden som mottas efter kampanjperioden kommer inte övervägas.

  Mcdackonline.se förbehåller sig rätten att ändra, avbryta eller avsluta utlottningen när som helst utan förvarning och utan att uppge anledningar. Om en sådan ändring orsakas av beteendet hos en deltagare, även efteråt och/eller med uppenbar frånvaro av avsikt att delta, kan Mcdackonline.com exkludera (även efteråt) individuella deltagare. Ändring av villkor för deltagande och stängning av utlottningen kommer meddelas av Mcdackonline.com i den tillhörande internetpresentationen och via e-post.

  §5 Dataskydd, juridisk bas för datahantering, lagstiftning för dataskydd

  Delticom AG, Brühlstraße 11 i 30169 Hannover ansvarar för dataskydd i enlighet med Art. 4, Nr 7 i EU Data Protection Basic Regulation (DSGVO). Du kan nå vår dataskyddsansvarige via e-post på datenschutz@delti.com eller via ovan nämnda postadress: Nyckelord ”Datenschutz”.

  Vi samlar in och hanterar följande personuppgifter för att delta i tävlingen, för att genomföra undersökningen och för att underrätta dig om din vinst:
  • Förnamn och efternamn
  • E-postadress

  Om priset består av en kupong kommer även denna att skickas via e-post enligt hanteringen av personuppgifterna ovan. Om priset endast kan skickas via pakettjänst kommer datan även användas för att informera vinnaren om priserna.

  • Adressinformation för vinnaren efter förfrågan.

  Vi samlar in och sparar undersökningssvaren i marknadsföringssyfte (alltså för att skapa annonsslogans eller för att planera marknadsföringskampanjer). Under tiden deltagarnas svar sparas är det tekniskt möjligt, men inte menat, att tillskriva svaren till respektive deltagare. Vi drar generella slutsatser från svaren.

  I koppling till genomförandet av denna tävling kommer personuppgifterna att sparas i tre år från starten av följande år, i enlighet med Art. 6 Para. 1 f) DSGVO ("legitimt intresse"). Det är vårt legitima intresse att spara datan för juridiska försvarssyften fram tills att preskriptionstiden för möjliga krav från deltagarna i tävlingen har gått ut. Datahanteringen begränsas till verifieringssyften.

  Denna undersökning kommer utvärderas av SurveyMonkey Europe UC, 2:a våningen, 2 Shelbourne Buildings, Shelbourne Road, Dublin, Irland.

  I slutändan mottar Delticom AG endast resultaten av undersökningen. Survey Monkey kommer hantera användarnas data i linje med följande å Delticom AG:s vägnar:

  https://sv.surveymonkey.com/mp/legal/privacy-policy (Sekretesspolicy)

  https://sv.surveymonkey.com/mp/legal/security (Riktlinjer för säkerhet)

  Du har dataskyddsrättigheter (så kallade ”registrerades rättigheter”), framförallt för att motsäga dig ovan nämnda datahantering, rätt till information samt rätt till radering. Ur detta hänseende refererar Delticom AG till motsvarande dataskyddsinformation för mer information: https://www.mcdackonline.com/datenschutz

  §6 Ansvar, mjukvara från tredje part

  Allt ansvar hos Delticom AG begränsas till avsikt och grov oaktsamhet. Delticom AG är inte ansvarigt för några manipulationer eller interventioner under utlottningen. Skador på liv, kropp och hälsa exkluderas från detta uteslutande av ansvar.

  Operatören är inte ansvarig för problem eller tekniska fel hos telefonnätverk eller telefonuppkopplingar, nätverkssystem online, servrar, leverantörer, datorhårdvara eller mjukvara, e-post och deltagande på grund av tekniska problem eller överbelastning av internet, telefonnätverk eller en webbplats, eller en kombination av ovan nämnda fall. Operatören är ej heller ansvarig för skador på deltagarens hårdvara eller mjukvara som orsakades av deltagande i handlingen eller som var ett resultat av den. Operatören är inte ansvarig för defekter eller skador på priserna.

  §7 Exkludering från utlottningen

  Anställda hos Delticom AG, dess dotterbolag och deras släktingar är inte berättigade att delta.

  Rättslig prövning uteslutes.

  §8 Övrigt

  Om någon bestämmelse i dessa villkor för deltagande skulle bli helt eller delvis ogiltig, kommer detta inte påverka giltigheten hos de kvarvarande bestämmelserna. Den ogiltiga bestämmelsen kommer ersättas av en juridiskt giltig bestämmelse som kommer så nära som möjligt den ekonomiska betydelsen och syftet som uttrycks i den ogiltiga bestämmelsen. Samma sak gäller om dessa villkor för deltagande innehåller ett ej avsiktligt kryphål.

  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.