Årets motorcykeldäck sökes

  Arets motorcykeldack 2019

  Valet är ditt – Årets motorcykeldäck 2019

  Rösta på din favorit nu och vinn grymma priser

  Motoryckelsäsongen bränner på i full hastighet – och så även dina däck. Du har säkerligen betat av några mil på dina nya däck. I sommar vill vi att du berättar för oss vilket årets favoritdäck är enligt dig. Vilket däck har övertygat dig mest? Vilket däck svek dig inte trots svåra väglad och vilket däck har du njutit mest av?

  Berätta för oss genom att rösta på årets motorcykeldäck, och säkra chansen att vinna häftiga priser.

  Du kan välja mellan många olika däck från alla kategorier – från enduro till racingdäck och från Avon till Pirelli.

  Det är värt att delta, för vi ska lotta ut följande bland deltagarna:

  • 1 SENA Momentum Bluetooth-integrerad hjälm värd runt 5250 SEK.
  • GoPro 7 inklusive hjälmhållare värd runt 5250 SEK.
  • 5 butikskuponger värda 2000 SEK vardera.

  Kampanjperiod: 15 juli till 15 september 2019

  Så här fungerar det:

  1. Rösta på dina favoritmotorcykeldäck 2019 under Surveymonkey.
  2. Glöm inte att fylla i din e-postadress och ditt namn i slutet av undersökningen.
  3. Klart! Du är du med i utlottningen och har chansen att vinna grymma priser värda 20000 SEK.

  Vi håller tummarna för dig och hoppas att du har massor av skoj med däcket du anser vara årets motorcykeldäck!!


  Villkor för deltagande och dataskydd:

  §1 Organisatör/ansvarig person

  Organisatören av denna tävling är Delticom AG, Brühlstraße 11 i 30169 Hannover, som operatör av webbutiken Mcdackonline.com (hedanefter refererad till som ”Mcdackonline.com").

  §2 Förtjänst/pris

  Priserna är som följer:

  • 1 SENA Momentum – Smart helhjälm för motorcykel med Bluetooth, värd uppskattningsvis 5250 SEK.
  • 1 GoPro 7 inklusive hjälmhållare, värd uppskattningsvis 5250 SEK.
  • 5 butikskuponger värda 2000 SEK vardera.

  Återförsäljning av kupongerna till tredje part är inte tillåtet. Kupongerna kan inte kombineras med andra rabattkampanjer och kan endast användas i webbutiken Mcdackonline.com.

  §3 Villkor för deltagande i utlottningen

  Alla som deltar i SurveyMonkey-undersökningen LINK under kampanjperioden mellan 15/7, 2019 och 15/9, 2019 och som i det sista steget tillhandahåller sin e-postadress samt för- och efternamn kan vinna.

  Deltagande är endast möjligt med ens eget namn och begränsas till fysiska personer, såvida de inte är juridiskt omyndiga. Deltagande av tredje parter är ej tillåtet. Minimiåldern för deltagande är 18 år. En deltagare får endast delta en gång. Flera deltaganden är ej möjligt. Utbetalning av priset i kontanter eller byten exkluderas, även delvis. Vinsten kan inte överföras till andra.

  §4 Implementering och hantering

  Perioden för deltagande är starten på undersökningen på www.mcdackonline.com, från 15/7, 2019 klockan 00:00 till 15/9, 2019 klockan 23:59. Under denna period kan berättigade deltagare delta i tävlingen genom att skicka ovan nämnda information (se §3 för detaljer).

  Vinnarna kommer av en dator väljas slumpvis från alla deltagare i tävlingen efter att den har slutförts, och kommer underrättas av Delticom AG via e-post. Vid underrättelsen om vinsten kommer adressinformation för deltagarna efterfrågas i syfte att skicka ut priserna. Om respektive vinnare inte kontaktar Delticom AG inom en vecka av att underrättelsen skickats, kommer rätten till priset upphöra utan kompensation.

  Priserna kommer skickas till den angivna adressen för de respektive vinnarna.

  Informationen till Mcdackonline.com måste ha mottagits till fullo i enlighet med villkoren som beskrivs ovan. Deltaganden som mottas efter kampanjperioden kommer inte övervägas.

  Mcdackonline.se förbehåller sig rätten att ändra, avbryta eller avsluta utlottningen när som helst utan förvarning och utan att uppge anledningar. Om en sådan ändring orsakas av beteendet hos en deltagare, även efteråt och/eller med uppenbar frånvaro av avsikt att delta, kan Mcdackonline.com exkludera (även efteråt) individuella deltagare. Ändring av villkor för deltagande och stängning av utlottningen kommer meddelas av Mcdackonline.com i den tillhörande internetpresentationen och via e-post.

  §5 Dataskydd, juridisk bas för datahantering, lagstiftning för dataskydd

  Delticom AG, Brühlstraße 11 i 30169 Hannover ansvarar för dataskydd i enlighet med Art. 4, Nr 7 i EU Data Protection Basic Regulation (DSGVO). Du kan nå vår dataskyddsansvarige via e-post på datenschutz@delti.com eller via ovan nämnda postadress: Nyckelord ”Datenschutz”.

  Vi samlar in och hanterar följande personuppgifter för att delta i tävlingen, för att genomföra undersökningen och för att underrätta dig om din vinst:

  • Förnamn och efternamn
  • E-postadress

  Om priset består av en kupong kommer även denna att skickas via e-post enligt hanteringen av personuppgifterna ovan. Om priset endast kan skickas via pakettjänst kommer datan även användas för att informera vinnaren om priserna.

  • Adressinformation för vinnaren efter förfrågan.

  Dessa kommer samlas in och hanteras i syfte att skicka vinsten. Den juridiska grunden för all datahantering är Art. 6, Para 1 b) DSGVO ("uppfyllelse av kontrakt"). Vi hanterar personuppgifterna för utlottningsregistrering, utförande samt hantering.

  Vi samlar in och sparar undersökningssvaren i marknadsföringssyfte (alltså för att skapa annonsslogans eller för att planera marknadsföringskampanjer). Under tiden deltagarnas svar sparas är det tekniskt möjligt, men inte menat, att tillskriva svaren till respektive deltagare. Vi drar generella slutsatser från svaren.

  I koppling till genomförandet av denna tävling kommer personuppgifterna att sparas i tre år från starten av följande år, i enlighet med Art. 6 Para. 1 f) DSGVO ("legitimt intresse"). Det är vårt legitima intresse att spara datan för juridiska försvarssyften fram tills att preskriptionstiden för möjliga krav från deltagarna i tävlingen har gått ut. Datahanteringen begränsas till verifieringssyften.

  Denna undersökning kommer utvärderas av SurveyMonkey Europe UC, 2:a våningen, 2 Shelbourne Buildings, Shelbourne Road, Dublin, Irland.

  I slutändan mottar Delticom AG endast resultaten av undersökningen. Survey Monkey kommer hantera användarnas data i linje med följande å Delticom AG:s vägnar:

  https://sv.surveymonkey.com/mp/legal/privacy-policy (Sekretesspolicy)

  https://sv.surveymonkey.com/mp/legal/security (Riktlinjer för säkerhet)

  Du har dataskyddsrättigheter (så kallade ”registrerades rättigheter”), framförallt för att motsäga dig ovan nämnda datahantering, rätt till information samt rätt till radering. Ur detta hänseende refererar Delticom AG till motsvarande dataskyddsinformation för mer information: https://www.mcdackonline.com/datenschutz

  §6 Ansvar, mjukvara från tredje part

  Allt ansvar hos Delticom AG begränsas till avsikt och grov oaktsamhet. Delticom AG är inte ansvarigt för några manipulationer eller interventioner under utlottningen. Skador på liv, kropp och hälsa exkluderas från detta uteslutande av ansvar.

  Operatören är inte ansvarig för problem eller tekniska fel hos telefonnätverk eller telefonuppkopplingar, nätverkssystem online, servrar, leverantörer, datorhårdvara eller mjukvara, e-post och deltagande på grund av tekniska problem eller överbelastning av internet, telefonnätverk eller en webbplats, eller en kombination av ovan nämnda fall. Operatören är ej heller ansvarig för skador på deltagarens hårdvara eller mjukvara som orsakades av deltagande i handlingen eller som var ett resultat av den. Operatören är inte ansvarig för defekter eller skador på priserna.

  §7 Exkludering från utlottningen

  Anställda hos Delticom AG, dess dotterbolag och deras släktingar är inte berättigade att delta. Rättslig prövning uteslutes.

  §8 Övrigt

  Om någon bestämmelse i dessa villkor för deltagande skulle bli helt eller delvis ogiltig, kommer detta inte påverka giltigheten hos de kvarvarande bestämmelserna. Den ogiltiga bestämmelsen kommer ersättas av en juridiskt giltig bestämmelse som kommer så nära som möjligt den ekonomiska betydelsen och syftet som uttrycks i den ogiltiga bestämmelsen. Samma sak gäller om dessa villkor för deltagande innehåller ett ej avsiktligt kryphål.

  Deltagande i tävlingen lyder exklusivt under villkoren som listas här.

  Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.